Wednesday Presentations

 
 

Next Generation Embedded Software - The Imperative is Agility!

Dave Thomas

· Keynote
Wednesday, 09:00, 50 minutes | Bürgersaal 1

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Implementing Screen Flows in Eclipse RCP Applications

Tonny Madsen (The RCP Company )

Ecosystem Expertise Talks · Short
Wednesday, 10:00, 25 minutes | Silchersaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Writing Code Analysis and Refactoring tools with the CDT

Doug Schaefer (Blackberry Limited )

Technology Talks · Short slideshare
Wednesday, 10:00, 25 minutes | Schubartsaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Apogee update & directions

Sun Seng David TAN (NUXEO )

New & Noteworthy Talks · Short
Wednesday, 10:00, 25 minutes | Seminarräume 1-4

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

SOA Tools - New and Noteworthy

Oisin Hurley

Ganymede Talks · Long
Wednesday, 10:00, 50 minutes | Bürgersaal 1

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

From Grid to Cloud computing

Harald Kornmayer, Markus Knauer (Innoopract GmbH )

New & Noteworthy Talks · Short slideshare zip files
Wednesday, 10:25, 25 minutes | Seminarräume 1-4

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

TCF: The Target Communication Framework

Michael Scharf

Technology Talks · Short
Wednesday, 10:25, 25 minutes | Schubartsaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Deploying Eclipse Modelling on an industrial scale with software factories.

Benoit Langlois (Thales Global Services SAS )

Ecosystem Expertise Talks · Short zip files
Wednesday, 10:25, 25 minutes | Silchersaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Riena Project Update

Christian Campo (compeople AG )

New & Noteworthy Talks · Short slideshare
Wednesday, 11:00, 25 minutes | Schubartsaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Eclipse project update

Jeff McAffer, Philippe Mulet (IBM )

Ganymede Talks · Long
Wednesday, 11:00, 50 minutes | Bürgersaal 1

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Deploying using p2 at Airbus

Benjamin Cabe (Eclipse Foundation )

Ecosystem Expertise Talks · Short
Wednesday, 11:00, 25 minutes | Silchersaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Model transformation, abilities and perspectives through ATL and Declarative QVT

Quentin Glineur

Technology Talks · Short
Wednesday, 11:00, 25 minutes | Seminarräume 1-4

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Enabling Test-First Development for GUI

Matthias Kempka (Innoopract GmbH )

Ecosystem Expertise Talks · Short slideshare
Wednesday, 11:25, 25 minutes | Silchersaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Next generation textual DSLs with Xtext

Jan Koehnlein (itemis AG ), Peter Friese, Sven Efftinge (itemis AG )

Technology Talks · Short
Wednesday, 11:25, 25 minutes | Seminarräume 1-4

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

BPEL Designer - Web Service Orchestration with Eclipse

Michael Illiger (IBM )

New & Noteworthy Talks · Short slideshare
Wednesday, 11:25, 25 minutes | Schubartsaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Aspect Weaving for OSGi

Heiko Seeberger (Weigle Wilczek GmbH ), Martin Lippert (GoPivotal, Inc. )

Technology Talks · Short
Wednesday, 12:00, 25 minutes | Seminarräume 1-4

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Web Tools Platform Project Update

Kaloyan Raev (Zend Technologies )

Ganymede Talks · Long slideshare
Wednesday, 12:00, 50 minutes | Bürgersaal 1

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Eclipse and the Google Summer of Code 2008

Wayne Beaton (Eclipse Foundation )

New & Noteworthy Talks · Short
Wednesday, 12:00, 25 minutes | Schubartsaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Open Source As Part of a Successful Product Strategy

Paul Clenahan (Actuate Corporation )

Ecosystem Expertise Talks · Long
Wednesday, 12:00, 50 minutes | Silchersaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Service Discovery and Remote Services with the Eclipse Communication Framework

Jan S. Rellermeyer (IBM ), Markus Kuppe, Scott Lewis

Technology Talks · Short
Wednesday, 12:25, 25 minutes | Seminarräume 1-4

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Higgins Identity Framework

Markus Sabadello

New & Noteworthy Talks · Short slideshare zip files
Wednesday, 12:25, 25 minutes | Schubartsaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Lunch

Eclipse Webmaster

· Food
Wednesday, 12:50, 1 hour and 10 minutes | Foyer

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Automated RCP GUI Testing

Reginald Stadlbauer (froglogic GmbH )

Technology Talks · Short
Wednesday, 14:00, 25 minutes | Silchersaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

What's new in Plug-in Development?

Chris Aniszczyk

Ganymede Talks · Short
Wednesday, 14:00, 25 minutes | Schubartsaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

The DSDP Mobile Tools for Java Project

Gustavo de Paula

New & Noteworthy Talks · Short
Wednesday, 14:00, 25 minutes | Seminarräume 1-4

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Extending Eclipse for Globally Distributed Teams: Building Jazz with Jazz

Andre Weinand (IBM )

Ecosystem Expertise Talks · Long
Wednesday, 14:00, 50 minutes | Bürgersaal 1

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

What's new in CDT 5.0

Markus Schorn (Intel Corporation )

Ganymede Talks · Short
Wednesday, 14:25, 25 minutes | Schubartsaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Introducing Real-Time Software Components (RTSC) for Embedded C/C++ within Eclipse

Dave Russo (Texas Instruments )

New & Noteworthy Talks · Short slideshare
Wednesday, 14:25, 25 minutes | Seminarräume 1-4

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Data Models at Eclipse

Kenn Hussey

Technology Talks · Short slideshare
Wednesday, 14:25, 25 minutes | Silchersaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Team Work with Models : Compare and Merge with EMF Compare

Cedric Brun (OBEO )

Ganymede Talks · Short
Wednesday, 15:00, 25 minutes | Silchersaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Best Practices for Equinox and OSGi

Jeff McAffer, Paul VanderLei (Band XI International )

Ecosystem Expertise Talks · Long
Wednesday, 15:00, 50 minutes | Bürgersaal 1

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Agile testing of graphical user interfaces

Hans-J. Brede (BREDEX GmbH )

Technology Talks · Short
Wednesday, 15:00, 25 minutes | Schubartsaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

CANCELLED: m2eclipse: Present and Future

Jason Van Zyl (Sonatype )

New & Noteworthy Talks · Short
Wednesday, 15:00, 25 minutes | Seminarräume 1-4

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Eclipse Babel

Werner Keil

New & Noteworthy Talks · Short
Wednesday, 15:25, 25 minutes | Seminarräume 1-4

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

CDO Model Repository - An Update

Eike Stepper

Ganymede Talks · Short slideshare
Wednesday, 15:25, 25 minutes | Silchersaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Open System Engineering Environment - An Integrated Solution

Peter Kirschner (SpringSource, Inc aka VmWare now GoPivotal )

Technology Talks · Short zip files
Wednesday, 15:25, 25 minutes | Schubartsaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Eclipse on Rails: RCP at the Swiss Railway

Gilles J. Iachelini, Marc R. Hoffmann, Marcus Voelcker, Simon Eggler

Ecosystem Expertise Talks · Long
Wednesday, 16:00, 50 minutes | Silchersaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Single Sourcing: Extend your RCP Application to the Web with RAP

Frank Appel

Technology Talks · Short slideshare
Wednesday, 16:00, 25 minutes | Bürgersaal 1

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

DTP 2008 Roadmap

Brian Fitzpatrick (Sybase )

Ganymede Talks · Long slideshare
Wednesday, 16:00, 50 minutes | Schubartsaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Eclipse MTL : a Real Standard Alternative for Code Generation

Jonathan Musset (OBEO )

New & Noteworthy Talks · Short
Wednesday, 16:00, 25 minutes | Seminarräume 1-4

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

[New and Noteworthy] What the heck has Eclipse JCR Management to offer?

Sandro Boehme

New & Noteworthy Talks · Short slideshare
Wednesday, 16:25, 25 minutes | Seminarräume 1-4

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

E4 - The model workbench - The current design state

Boris Bokowski, Thomas Schindl (BestSolution )

Technology Talks · Short
Wednesday, 16:25, 25 minutes | Bürgersaal 1

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Graphical Business Rules Management - Shown with the Business Case "Data Cleansing at Eurex"

Jan Trnka, Volker Grossmann (Innovations Softwaretechnologie GmbH )

Ecosystem Expertise Talks · Short slideshare
Wednesday, 17:00, 25 minutes | Schubartsaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

 

RT project demo

Jeff McAffer, Jochen Krause (Innoopract GmbH )

New & Noteworthy Talks · Short
Wednesday, 17:00, 25 minutes | Bürgersaal 1

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

What's New in MDT?

Kenn Hussey

Ganymede Talks · Short slideshare
Wednesday, 17:00, 25 minutes | Seminarräume 1-4

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

RAP vs GWT - Which AJAX Technology is for You?

Mark Russell (Google Inc. )

Ecosystem Expertise Talks · Short slideshare
Wednesday, 17:25, 25 minutes | Schubartsaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

3D product optimization in a role based client using connectors to different backend systems via SOA-Engine

Mourad Othman (PITERION GmbH )

Ecosystem Expertise Talks · Short
Wednesday, 17:25, 25 minutes | Silchersaal

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

EclipseLink: High-Performance Java Persistence

Doug Clarke (Oracle )

New & Noteworthy Talks · Short
Wednesday, 17:25, 25 minutes | Bürgersaal 1

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Subversive Project: Past Milestones and New Horizons

Nick Entin (Polarion )

Ganymede Talks · Short
Wednesday, 17:25, 25 minutes | Seminarräume 1-4

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

Poster Reception

Eclipse Webmaster

· Reception
Wednesday, 17:50, 1 hour and 40 minutes | Foyer

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

BOFs

Eclipse Webmaster

· Bof
Wednesday, 19:30, 1 hour and 15 minutes | TBA

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

BOFs

Eclipse Webmaster

· Bof
Wednesday, 20:45, 1 hour and 15 minutes | TBA

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18

 

towerbyte logo

brox logo

geensys logo

in2solutions logo

JavaSPEKTRUM logo

ericsson logo

ilog logo

BIRT-Exchange logo

froglogic logo

innovations logo

exxcellent logo

windriver logo

google logo

Software & Support logo

adacore logo

bredex logo

sopera logo

microdoc logo

OSGi Users Forum logo

versant logo

Methods & Tools logo

instantiations logo

inovex logo

compeople logo

bluage logo

siemens logo

itemis logo

adacore logo

Obeo logo

sap logo

innoopract logo

amd logo

symbian logo

open-xchange logo

united-internet logo

ww-im logo

cloudsmith logo

anyware logo


report a problem with this page