Thursday Other Presentations Download All in iCal Format

 

 

Breakfast

EclipseCon Operations (EclipseCon)

Other · Food
Monday, 07:00, 1 hour | Exhibit Hall A2 | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Building Commercial-Quality Eclipse Plug-Ins [Part 1]

Daniel Rubel (Instantiations), Eric Clayberg (Instantiations)

Other · Tutorial
 Presentation 
Monday, 08:00, 2 hours | Theatre | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

New Member Jumpstart

Donald Smith (Eclipse Foundation)

Other · Other
Monday, 08:00, 4 hours 30 minutes | Great America Ballroom JK | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Building Commercial-Quality Eclipse Plug-Ins [Part 2]

Daniel Rubel (Instantiations), Eric Clayberg (Instantiations)

Other · Tutorial
Monday, 10:30, 2 hours | Theatre | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Lunch

EclipseCon Operations (EclipseCon)

Other · Food
Monday, 12:30, 1 hour | Exhibit Hall B | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Annual General Meeting of the Eclipse Foundation

Donald Smith (Eclipse Foundation)

Other · Other
Monday, 13:30, 4 hours 30 minutes | Great America Ballroom JK | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Push-Button Building, Testing, and Publishing Your Plugins

Nick Boldt (IBM Rational Software Canada)

Other · Tutorial
 Presentation 
Monday, 13:30, 2 hours | Sonoma | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Eclipse Community Awards Reception and Eclipse Jeopardy

EclipseCon Operations (EclipseCon)

Other · Reception
Monday, 18:00, 1 hour | Theatre | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

The Eclipse Google Summer of Code

Wayne Beaton (Eclipse Foundation), Markus Kuppe (Versant Corp.)

Other · Birds Of A Feather
Monday, 19:30, 1 hour 15 minutes | Room 203/204 | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Calling all Eclipse Evangelists!

Wayne Beaton (Eclipse Foundation)

Other · Birds Of A Feather
Monday, 20:45, 1 hour 15 minutes | Room 201 | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Breakfast

EclipseCon Operations (EclipseCon)

Other · Food
Tuesday, 07:00, 2 hours | Exhibit Hall A2 | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Keynote - Dan Lyons

Dan Lyons (Forbes)

Other · Keynote
Tuesday, 09:00, 1 hour | Grand Ballroom FGHABC | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Lunch

EclipseCon Operations (EclipseCon)

Other · Food
Tuesday, 12:00, 1 hour 30 minutes | Exhibit Hall B | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Eclipse & DITA: Write Once, Use Anywhere!

Lee Anne Kowalski (Independent)

Other · Long Talk
 Presentation 
Tuesday, 13:30, 50 minutes | Room 206 | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Bringing Ada to the Eclipse plugin developers

Quentin Ochem (AdaCore)

Other · Short Talk
 Presentation 
Tuesday, 15:30, 10 minutes | Room 209/210 | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Facets vs. Natures

Konstantin Komissarchik (BEA Systems, Inc.)

Other · Short Talk
Tuesday, 15:40, 10 minutes | Room 209/210 | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Towards A Common Build Infrastructure: Designing For Reusability

Nick Boldt (IBM Rational Software Canada)

Other · Short Talk
 Presentation 
Tuesday, 15:50, 10 minutes | Room 209/210 | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Faceted Project Framework Outside Web Tools

Konstantin Komissarchik (BEA Systems, Inc.)

Other · Short Talk
Tuesday, 16:00, 10 minutes | Room 209/210 | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Lessons Learned from Adopting the Eclipse Way

Martin Lippert (akquinet agile GmbH, Germany)

Other · Short Talk
 Presentation 
Tuesday, 16:10, 10 minutes | Room 209/210 | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Exhibitors Reception

EclipseCon Operations (EclipseCon)

Other · Reception
Tuesday, 17:20, 2 hours 10 minutes | Exhibit Hall A | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Building a local Eclipse user group

Tonny Madsen (The RCP Company)

Other · Birds Of A Feather
 Presentation 
Tuesday, 19:30, 1 hour 15 minutes | Grand Ballroom F | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Eclipse University Outreach

Dwight Deugo (Carleton University)

Other · Birds Of A Feather
Tuesday, 19:30, 1 hour 15 minutes | Room 201 | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

IBM Demo Reception, Featuring Jazz Live!

IBM ()

Other · Reception
Tuesday, 20:00, 1 hour 30 minutes | Ballroom D | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Towards a General Enterprise Information Logistics Framework

Mario Lenz (empolis GmbH An der Autobahn 33311 Gütersloh Germany), Georg Schmidt (brox IT-Solutions GmbH An der Breiten Wiese 9 30625 Hannover Germany)

Other · Birds Of A Feather
Tuesday, 20:45, 1 hour 15 minutes | Grand Ballroom E | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Breakfast

EclipseCon Operations (EclipseCon)

Other · Food
Wednesday, 07:00, 2 hours | Exhibit Hall A2 | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Keynote - Sam Ramji

Sam Ramji (Microsoft)

Other · Keynote
 Presentation 
Wednesday, 09:00, 1 hour | Grand Ballroom GHAB | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Pimp My Editor

Kevin Sawicki (Aptana Studio Developer)

Other · Long Talk
Wednesday, 10:10, 50 minutes | Theatre | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Lunch

EclipseCon Operations (EclipseCon)

Other · Food
Wednesday, 12:00, 1 hour 30 minutes | Exhibit Hall B | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

ALF Single SignOn – A Framework for Tool Integration

Brian Carroll (Serena Software)

Other · Short Talk
 Presentation 
Wednesday, 17:00, 10 minutes | Room 209/210 | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Poster Reception

EclipseCon Operations (EclipseCon)

Other · Reception
Wednesday, 17:20, 2 hours 10 minutes | Great America Ballroom JK | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Meet the Replay Solutions Team at EclipseCon!

Replay Solutions ()

Other · Reception
Wednesday, 17:30, 2 hours | Magnolia (Hyatt) | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Usability And User Interface Best Practices BOF

Kevin McGuire (IBM), Mik Kersten (Tasktop Technologies), Bob Fraser (BEA Systems), Kimberley Peter (IBM Canada)

Other · Birds Of A Feather
Wednesday, 20:45, 1 hour 15 minutes | Great America Meeting Room 2 | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Breakfast

EclipseCon Operations (EclipseCon)

Other · Food
Thursday, 07:00, 2 hours | Exhibit Hall A2 | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Keynote - Cory Doctorow

Cory Doctorow ()

Other · Keynote
Thursday, 09:00, 1 hour | Grand Ballroom GHAB | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Eclipse/OMG Symposium

Kenn Hussey (Embarcadero Technologies)

Other · OMG Symposium
 Presentation 
Thursday, 10:10, 5 hours 10 minutes | Room 201 | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Creating Your Own Extension Points: It's Easier Than You Think!

Mark Melvin (ON Semiconductor)

Other · Long Talk
 Presentation  | Spaces Thursday, 11:10, 50 minutes | Grand Ballroom C | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Lunch

EclipseCon Operations (EclipseCon)

Other · Food
Thursday, 12:00, 1 hour 30 minutes | Exhibit Hall B | Download in iCal Format

7
·
8
·
9
·
10
·
11
·
12
·
13
·
14
·
15
·
16
·
17
·
18
·
19

 

Gold sponsors

BEA logo

IBM logo

Wind River logo

Replay Solutions logo

JBoss logo

SOPERA logo

Cloudsmith logo

BIRT Exchange logo

Skyway Software logo

Oracle

BlackBerry logo

AMD logo

Silver sponsors

Sybase

Google

Genuitec

Instantiations

Teamprise

Telelogic

Innoopract

Business Objects

LynuxWorks logo

Hardware sponsor

AMD logo

Media sponsors

Extension Media

Methods and Tools

ACM

Addison-Wesley logo

SD Times logo

Open Systems Publishing

Software Test & Performance logo

SDForum

Be a Sponsor